Lelki méregtelenítés EFT-vel

Ötvöztem a Life coachingot a Blokkoldó terápiával (Starholistic felszabadító technikák), így a Coaching foglalkozások száma csökken, az eredmény pedig nő.

Ez a módszer igazán hatásos akár lelki, akár fizikai síkon.

Ha őszinte vagy önmagadhoz, akkor Neked is van legalább egy olyan területe az életednek, ahol tudnál rajta javítani. Ez lehet közérzeti gond, betegség, testsúly probléma, családi konfliktus, vagy állandó anyagi nehézség.

A háttérben szinte mindig valami lelki teher áll. Ezt cipeljük magunkkal mint valami béklyót. Ezek a lelki terhek csak gyűlnek. Olyan mint egy csöpögő csap, alatta egy nagy edénnyel. Egy idő után a legnagyobb edény is betelik. Ekkor jelennek meg a testi szinten is érezhető problémák. Egy olyan módszert mutatok be, aminek hatékonysága az egyszerűségében rejlik.

Mi is az EFT?

Az akkupunktura tűszúrásmentes érzelmi változata.

Ezeken a pontokon enyhe kopogtató mozdulatokat végzünk, közben speciális kommunikáció folyik. A kopogtatás hatására előjönnek a múltból a régi sérelmek, fel nem dolgozott problémák amik pl. fóbiákat, betegségeket okoznak, vagy hátráltatnak minket a mindennapi életben. Ezeket az érzelmi blokkokat egyszerű módon feloldjuk, így a továbbiakban nem gátolnak minket. A szervezet öngyógyító folyamatai felébrednek. Ilyenkor valami olyasmit érzünk, hogy a dolgaink szinte maguktól beindulnak. Gyakran orvosilag gyógyíthatalan betegségek múlnak el.

Forrás: www.alakreform.hu

Klienseim visszajelzései:

“Nagyon hatásos volt a kezelés! Hosszú idő után újra nagyon mélyen és pihentetően aludtam. A hetek óta tartó fájdalmam a forgómban pedig nyom nélkül eltűnt, pedig ma egész nap kemény fizikai munkát végeztem! ???

“Kedves Andrea!

Koszonom a mai napi segitsegedet! Olyan, mintha a fejemben valami kinyilt volna, tisztabbak a gondolataim! Olyan dolgot el tudtam ma vegezni amit napok ota halogattam. Ehes voltam, szomjas voltam tettrekesznek erzem magam. Megegyszer koszonom es meg biztosan foglak keresni!!!!”

 

A kép illusztrációként szolgál. Forrás: pixabay