Bocsáss meg és szabadulj fel!

„A neheztelés olyan, mintha abban a reményben innál mérget, hogy az az ellenségeidet fogja elpusztítani.” – Nelson Mandela

Harag, düh és neheztelés… Sokan érezzük, szenvedünk tőle és nem tudjuk elengedni…

Hogy milyen felszabadító érzés lehet, évtizedek után érzett haragtól megválni saját édesapánk iránt, azt elmeséli Nektek Hajni:

“Az idejét sem tudom mióta de talán már gyerekkorom óta de lehet mondhatom azt is, hogy magzati korom óta mérhetetlenül haragudtam Apukámra. Nem volt szép gyerekkorom, és ezért őt hibáztattam. Nem volt könnyű végignézni hogy részegen mit művelt Anyukámmal, milyen szavakkal illette, rettegtünk attól, hogy este hazaér és mi fog történni. Haragudtam rá nagyon. Én voltam neki az a gyermeke a négy közül, akit nem szeretett volna, elvetett volna, persze én ezért is haragudtam rá.
,,Milyen apa az ilyen?”
Kérdeztem én mindig.
10 éves voltam, amikor elváltak és elköltöztünk tőle. Ezek után is rengetegszer megkeresett minket, fenyegette Anyukámat…..sorolhatnám.
De mégis így már egy fokkal nyugodtabban éltünk.
Gimnazista korom óta magas vérnyomással küzdök, ehhez 19 éves koromban pánikbetegség is társult….természetesen őt hibáztattam ezekért is.
Viszont valamiért a válás után én még mindig tartottam vele a kapcsolatot . Addig amíg azt nem mondta hogy nem tud ott lenni az esküvőnkön. Borzalmasan megharagudtam rá.

18 éves voltam amikor megismerkedtem a férjemmel, Apukàmnak hála.
(Szólt Apósomnak hogy munkát keresek, Apósom megkeresett és elkezdtem dolgozni a borozójukban.)
Hosszú éveknek kellett eltelnie ahhoz hogy rájöjjek igazából neki köszönhetem a családom.

Mindazok ellenére, ahogy viselkedett gyerekkoromban én mégis mindig segítettem neki, felhívtam minden születésnapján, még ha előtte napokat is kellett rá készülnöm hogy annyit mondjak neki ,,Boldog Születésnapot” és az esküvőmre nem tud eljönni?
Ekkor azt mondtam: Ennyi,nem hívom, látni sem akarom.
Hosszú évekig nem találkoztam vele, nem hívtam.

Kb 2 éve kezdtünk el Andival dolgozni magamon igazából, hogy több önbizalmam legyen és persze az első dolog ami előkerült az Apukám iránt érzett haragom! Én kötöttem az ebet a karóhoz hogy márpedig én évekig haragudtam rá és ez így is fog maradni örökre!
Közben született két gyönyörű gyermekem. Mindkettő születésénél felhívott hogy gratuláljon, de más nem történt. 2 perc beszélgetés és ennyi.
Mikor 2. gyermekemmel voltam állapotos, Andinál voltam egy önbizalom turbó tréningen. Ez kb. 1 évvel ezelőtt volt. Én még akkor is azon az állásponton voltam, hogy soha nem akarom látni és a gyerekeimet sem fogja látni soha, de soha.
Nem érdemli meg.
Akkor Andi kinyitott nekem egy kaput a megbocsájtás felé.
Ekkor döbbentem rá, hogy neki köszönhetem a családom, és igenis én választottam őt Apukámnak.
Eltelt pàr hónap és én hívtam fel mindenféle felkészülés nèlkül. Jó érzés volt.
Eltelt még pár hónap majd azt mondtam férjemnek hogy találkozni szeretnék vele, szeretném, hogy lásson minket, az unokáit. Ő gondolkodás nélkül azt mondta, hogy rendben, elmegyünk hozzá.
Apunak meglepetés volt, nem tudott róla, hogy érkezünk. Angliában éltünk, ő pedig jelenleg is Németországban èl.
Ott álltam a ház előtt, ahol él és hívtam…felvette és mondtam neki, hogy nyissa ki az ajtót, mert itt állok az unokáival és szeretném, hogy megismerjék őt. Nem hitt a fülének! Mindössze 3 órát töltöttünk együtt, szinte alig beszélgettünk, mert csak nézte, csodálta az unokáit.
Csodálatos napot szereztünk neki. És igen, megbocsájtottam neki. Ő pedig úgy látom megbékélt mindennel.

Köszönet mindezért Andinak, nélküle nem jutottam volna el idáig!

Örök hàla!❤️

Fontos tudni, hogy a harag érzése soha nem függ a másik féltől. Neki teljesen mindegy, hogyan érzel iránta. Magadat viszont szépen lassan betegítheted meg vele. Akkor ez most kinek rossz? Kiről szól valójában?

Bocsáss meg és Szabadulj fel foglalkozásom alatt vegyítem a Life coaching és a Théta healing eszközeit. Nincs szükség arra, hogy ott legyen, akire haragszol, aki iránt érzed ezt a bénító, akár gyűlöletet is. Egyedül veled dolgozunk. Ezt magadért teszed, az számít benned mi zajlik. Ez adhatja neked a szabadságot, mint mikor egy héliumos lufit engednek el. Engedd meg végre magadnak, hogy a saját életedet élhesd! Hidd el, megéri!