Butterfly coaching

 „Egy pillangó egyetlen szárnycsapása a Föld egyik oldalán tornádót idézhet elő a másikon…”

Változtass egy picit és változik minden és mindenki! Légy pozitív hatással a te és mások életére egyaránt! Rebegtesd meg a szárnyaidat! 

Gyere és beszélgessünk a szabadban, akár egy séta közben a városban, akár tánc közben egy hangulatos helyen, akár futás közben a parkban.

A Butterfly   Coaching során a természetben, mozgás (tánc, futás vagy gyaloglás) közben foglalkozunk az általad hozott témával. Amikor mozogsz, kilépsz az általad épített falak mögül és így szabad utat engedsz gondolataidnak, vágyaidnak.

Egy-egy ilyen jellegű program felér egy többórás önismereti kurzussal. A szabad tér, a mozgás megkönnyíti a témádról való beszédet. Közben sokkal tisztább fejjel látsz rá az adott helyzetedre, és könnyebben találjuk meg a megoldáshoz vezető utat.

Kinek ajánlom ezt a módszert:

  • ha folyton gondolkozol, képtelen vagy kikapcsolni és mindent “agyból” csinálsz
  • ha feszélyezve érzed magad a coaching ülések tipikus helyszínein: zavar a kávézó alapzaja, nem tudsz megnyílni szemtől-szembe való beszélgetés közben, elkalandozik a figyelmed az általam felkínált coaching stúdióban, vagy gondot okoz, hogy a legbelső problémáidról beszélve szemkontaktust teremts
  • ha soha nem táncolsz, futsz, mozogsz bármit, és a mozdulataid merevek, nem tudsz ellazulni

 

A képek illusztrációként szolgálnak. Forrás: pixabay